A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Károly király újabb döbbenetes tetteket követett el Harry és Meghan ellen


Harry herceg és Meghan Markle legrosszabb rémálma vált valóra


Károly király egy utolsó brusztolással megpecsételte Harry és Meghan sorsát, kihagyva őket a karácsonyi beszédéből. Ráadásul a BBC koronázásáról szóló dokumentumfilmjében sem tett említést a párról – írta meg a life.hu.

A Károly király koronázásáról szóló dokumentumfilmet karácsony napján adták le először, és sokak döbbenetére említés sem volt benne sem Harry hercegről, sem Meghan Markle-ről. Annak ellenére történt mindez, hogy több kisebb királyi családtag viszont szerepelt filmben.

A nézettségi adatok szerint azonban, Harry herceg hiányától eltekintve is, ez volt aznap a legnézettebb műsor a brit televízióban. Mintegy 3,7 millióan nézték a különkiadást, amely Károly király első trónon töltött évét is alaposan áttekintette.

A dokumentumfilm sugárzására nagy találgatások közepette került sor arról, hogy vajon milyen lesz Harry és Meghan kapcsolata a királyi családdal 2024-ben az eseménydús 2023-as év után, amikor két ellentmondásos könyv is megjelent a párról.

Harry herceg és Meghan Markle legrosszabb rémálma vált valóra

Aki követi a brit királyi családdal történő eseményeket, egészen biztos volt benne, Omid Scobie vadonatúj, Endgame című könyve botrányokkal jár majd. Így is lett: a holland verziót visszahívták, de későn, már az egész világ tudja, hogy ki volt az a két családtag, akit állítólag rasszizmusal vádolt meg Meghan Markle.

– Ha Harry és Meghan visszatalálna a királyi életbe, bocsánatot kell kérniük azoktól, akiket elárultak – idézi az Express cikke a királyi kommentátor, Richard Eden szavait.

A karácsony a megbocsátásról szól. Mint minden keresztény tudja, a megbocsátás előtt bűnbánatra van szükség. És nem láttuk semmi jelét annak, hogy a kaliforniai házaspár hajlandó lenne bocsánatot kérni azoktól, akiket sértegetéseikkel és indiszkrécióikkal elárultak – folytatta mondandóját Richard Eden.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések