A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gurmai: A mentelmi jogom kikérése egyértelműen mutatja ennek a hatalomnak a természetét.


Picsog az MSZP politikusa, miután a Legfőbb Ügyészség a mentelmi jogának felfüggesztését kéri, mivel Dontáhot és őt hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják.

Az alábbiakat írja:

Iványi Gábor az életét tette fel arra, hogy az elesetteknek, a rászorulóknak, a nincsteleneknek segítsen. A kormány minden eszközt megragad arra, hogy ellehetetlenítse. Megvonták tőle a támogatást, ami nélkülözhetetlen a munkájához. A kormány szégyene, ami vele kapcsolatban történik. Egy ellenzéki képviselőnek ilyen helyzetben kötelessége, hogy odamenjen, és kifejezze szolidaritását Iványi Gábornak. Én ezt tettem. Baloldali képviselőként kötelességem kiállni Iványi Gábor mellett. 

Azt gondolom, nem annak kell szégyenkeznie, aki szolidaritását fejezte ki, hanem azoknak, akik a hatalmukkal visszaélve ezt a lehetetlen helyzetet idézték elő. A mentelmi jogom kikérése egyértelműen mutatja ennek a hatalomnak a természetét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések