A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fico: Az uniós politika romboló hatással van Európára


Az EU Ukrajna támogatása, az Oroszországgal szembeni szankciók és a fanatikus” környezetvédelmi politika romboló hatással van Európára”, Brüsszel azonban nem tűri, hogy ezekről a kérdésekről beszéljenek – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök.

Ha nem tudjuk kimondani az igazságot a brüsszeli tárgyalóasztalnál, hogy például az oroszellenes szankciók nem váltak be, hogy Ukrajna további pusztítása és az ukránok megölése nem vezet sehová, hogy a Green Deal fanatikus végrehajtása megöli a gazdaságainkat, hogy a Gázai övezetben húszezer áldozatot nem lehet figyelmen kívül hagyni csak azért, mert Izrael okozza őket, akkor olyan lejtőn vagyunk, amely nemcsak politikailag, hanem gazdaságilag is pusztító lehet Európa számára – írta meg Robert Fico közösségi oldalán.

Bár Fico ugyan nem vétózta meg az Európai Tanács csütörtöki döntését, de politikai határozatnak nevezte, amelynek semmi köze a valósághoz. Egyben azt állította, hogy Kijev egyáltalán nincs felkészülve a tárgyalások megkezdésére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések