A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elon Musk visszaengedte Alex Jonest az X-re

Elon Musk visszaengedte Alex Jonest, amerikai rádiós műsorvezetőt a Twitterre/X-re.

Az X tulajdonosa arra kérte a felhasználókat, hogy szavazzanak egy szavazáson, hogy feloldják-e Jones tiltását a platformon, és jelezte, hogy tiszteletben tartja az eredményt.

Végül a kb. 2 millió szavazó 70 százaléka a tilalom feloldására szavazott.

Alex Jonest, az Infowars alapítóját eltávolították a többi nagy platformról, köztük a YouTube-ról és a Facebookról is, ugyanúgy, mint Donald Trumpot. 2018-ban tiltották ki a Twitterről, mert megsértette az akkor még balliberális vezetésű oldal "visszaélésszerű magatartásra vonatkozó szabályait".

Miután 2022 októberében megvásárolta a platformot, Musk elutasította Jones néhány támogatójának felhívását, hogy állítsa vissza a trumpista műsorvezető fiókját. Musk most azt mondta, a lépés „pénzügyi szempontból rossz lenne X számára”, de az elvek többet számítanak, mint a pénz.

Musk már visszaengedte pl. Donald Trumpot, Tommy Robinsont és még több olyan szereplőt, akiket letiltott a balliberális véleménydiktatúra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések