A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy autós elütött egy gyereket Esztergomban, majd továbbhajtott


A sofőr Esztergomban hajtott az autójával, amikor az egyik zebránál egy gyerek körülnézés nélkül az útra lépett. Az autós vészfékezett, de nem tudott megállni, elütötte a gyereket. Ezek után nem szállt ki a kocsiból, hogy segítsen, hanem továbbhajtott.


A férfi tavaly, február 4-én hajtott Esztergomban, amikor odaért egy zebrához. Közben odaért a zebrához egy gyerek is, aki körülnézés nélkül lelépett az útra. A sofőr vészfékezett, de 21-23 km/óra sebességgel elütötte a gyereket.

A férfi ezek után nem szállt ki a kocsiból, hogy meggyőződjön róla, a gyerek jól van-e, hanem 9 másodperc után továbbment. A gyalogosnak 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek.

Az ügyészség segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje 300 ezer forint pénzbüntetésre.

Korábban többször is előfordult már, hogy halálra gázoltak egy gyalogost. Tatabányán a zebrán ütöttek el egy gyalogost, aki belehalt a sérüléseibe, Miskolcon a 37-es úton történt gázolás. Kecskeméten egy gyorshajtó autós gázolt halálra egy gyalogost, Bábolnánál az M1-esen ütöttek el egy embert.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések