A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csányi Vilmos: Hazánknak van egy diktátora, és egyre több elbutult polgára lesz


A szélsőliberális 24.hu karácsonyi nagyinterjút készített Csányi Vilmos etológussal.

Csányi Vilmos szerint érteni kéne, hogy egy ország jövője az oktatásától függ.

„Ez a rendszer nemcsak anyagi, hanem szellemi nyomorba is taszít három-négymillió embert. Nemcsak azért, mert kevés a pedagógusok fizetése, majd eltartja őket a családjuk, hanem mert alapvetően meg kellett volna változtatni az oktatási rendszer tartalmát is, a huszonegyedik századhoz igazítani, de ez nem történt meg” – mondta Csányi és így folytatatta:

Aminek egyetlen előnye, hogy a nyomorban élő tanulatlanok torkán könnyebb lenyomni a leegyszerűsítetett politikai kommunikációt.

Hazánk egyre jobban hasonlít a világháború utáni önmagára: van egy diktátora, és egyre több elbutult polgára lesz.

Arról is kérdezték, hogy beengedné-e az afriakiakat az országba?

Sajnálom a fekete fiatalembert, sajnálom a fekete feleségét és még jobban sajnálom a fekete gyerekeiket, és természetesen beengedném őket Európába. Viszont, ha miniszterelnök lennék, nemet mondanék. Már csak ezért sem szeretnék miniszterelnök lenni - mondta.

Iszonyú felelősség felvállalni egy a problémát megoldó, ám embertelen döntést. Egy kulcskérdésben egyetértek A jövő minisztériumának szerzőjével, Stanley Robinsonnal és Orbán Viktorral: nem szabad eltérő kultúrákat összekeverni. Amíg nem indul útnak egész Afrika, addig egyéni megoldásként működhet, hogy egyes emberek jöhetnek akár családostul, de csak ha megtanulják a nyelvet, munkát vállalnak és elfogadják, hogy nem alakítanak ki saját kultúrát, nem élnek a sajátjaik között. Vagyis tökéletesen asszimilálódnak. A németek ráfaragtak, hogy a több millió beengedett török nem olvadt be a németek közé, nem a német kultúrát gazdagítja, hanem török enklávékban él németföldön - tette hozzá Csány

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések