A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Annyira unatkozott a parlamentben az MSZP-s képviselő, hogy focimeccset nézett

Utólag azt mondta, hogy reméli, hogy egy szavazást se rontott el emiatt.

„A BL a Parlamentben is BL” – írta a Trollfoci oldal arra az Instagramon megosztott képre, ahol Molnár Zsolt MSZP-s pártigazgatót kapták le, amint az ülésteremben meccset néz egy tableten. A képviselő azt nem árulta el, kinek szurkolt, de előfordulhat, hogy azért se akarta kihagyni a mérkőzést, mert Bajnokok Ligája jövőre már más rendszerben bonyolítja a versenyt – így a hagyományos csoportkörök egyik utolsó meccsét láthatta a politikus.

A képet a Naphíre is kiszúrta, akik megkeresték Molnárt, így megtudták, hogy a PSV és az Arsenal 1-1-es döntetlennel záródó meccse kötötte le a szocialista figyelmét aznap, amikor a parlament a Mi Hazánk választási rendszert átszabó javaslatáról szavaztak.

„Sajnos sem a BL-menetrendet nem igazítják a parlamenti ülésrendhez, sem az utóbbit a BL-hez, ezért azt a kompromisszumos döntést hoztam, hogy a szavazások alatt figyelem a PSV-Arsenalt”

– mondta Molnár, aki hozzátette, remélem, egyetlen szavazást sem rontottam el.”


A honatyák is kedvelik a fodballt ☝🏻

Posted by TrollFoci on Wednesday, December 13, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések