A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A YouTube vizsgálni kezdte Osváth Zsolt "melegesküvőjét"


Osváth Zsolt csütörtök délután tette ki a csatornájára a szeptemberi esküvőjéről készült videóját. A videó címe: PATRIK ÉS ZSOLTI – A NAGY NAP | Hungarian gay wedding, és azzal a felvezető szöveggel indul, hogy „ezt a videót a szerelmünk ihlette. Szeretnénk, ha sok emberhez eljutna, hogy Magyarországon van lehetőség a házassággal szinte azonos jogokkal bíró, bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíteni, hivatalosan, anyakönyvvezető előtt.”


A tizenegy perces videóhoz rengeteget forgattak, a ceremónián túl van benne légtornász elemekből építkező násztánc, a párfotózás egy kihalt hangárban, konfettiágyú, az esti buli, a vendégek közt pedig olyan hírességek, youtube-erek is szerepeltek, mint például Azahriah, Gulyás Márton, Pottyondy Edina, a Jólvanezígy műsorvezetői, DESH és Köllő Babett is.

Csakhogy Osváth Zsolt ma, azaz pénteken jelezte, hogy

„reggelre a YouTube-on (valószínűleg felhasználói bejelentésekre) vizsgálni kezdte a minden felhasználó számára való megfelelőséget”.

Osváth Zsolt arról kapott értesítést a YouTube-tól, hogy az esküvőjükről készült videó „nem mindenki számára kompatibilis”.

Ez Osváth szerint azt jelenti, hogy a videót sokan jelentették: ilyenkor a videómegosztó a vizsgált tartalmat nem teszi az ajánlottak közé, így gyakorlatilag csak azok láthatják, akik konkrétan a csatornán böngésznek, vagy külön feliratkoztak, és értesítést kapnak a csatorna új tartalmairól.

A youtuber feltételezése szerint a videó bekerülhetett valamilyen „más nézeteket osztó” csoportba is, mivel rengeteg gyűlölködő komment jelent meg alatta.

Osváth Zsolt a Telexnek elmondta: viszonylag általános, hogy a videóját így vizsgálják: az elmúlt másfél hónapban három ilyen videója volt.

Hozzátette: ezeknek az eredménye általában az, hogy mindent rendben találnak, és újra teljes értékű tartalomként fut tovább, azaz ugyanúgy bekerült az ajánlott tartalmak közé.

A mostani vizsgálatot a videó tartalma miatt is fontosnak tartja. Hozzátette, hogy amennyiben a videón mégis marad a korlátozás, akkor azt törlik a videómegosztóról.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések