A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A néhai Diana hercegnő útjára léphet Meghan Markle


Elhunyt anyósához hasonlóan a sussexi hercegné is önéletrajzírásra adhatja a fejét 

A sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle még korábban egy négy könyvre szóló megállapodást kötött a Penguin Random House nevű könyvkiadóval. Ennek részeként Meghan már kiadatott egy gyerekkönyvet, Bench címen, míg Harry az önéletrajzi könyvét, a nagy port kavaró Tartalékot. A pár a híresztelések szerint azt tervezi, hogy egy közös kötettel állnak elő, amivel három könyvet ki is pipálnak: a szakértők szerint a negyedik Meghan saját önéletrajzi könyve lehet – számolt be a Ripost.

Egy hollywoodi ügynök úgy nyilatkozott a sajtónak, szerinte meglepő lenne, ha Meghan nem osztaná meg a saját történetét.

A Tartalék egyértelműen Harry herceg esélye volt arra, hogy elmondja a magáét, de Meghané legalább ugyanilyen lenyűgöző. Úgy értem, hány színésznő köt házasságot egy herceggel?"

Hasonlóan nyilatkozott a közelmúltban Matt Yanofsky PR szakértő is, aki úgy véli, ha Meghan valóban úgy dönt, önéletrajzot adat ki, Diana hercegnőhöz hasonlóan egy hivatalos életrajzíróval fog együtt dolgozni. Hozzátette, manapság nagy az igény a női hírességek memoárjaira, a sussexi hercegnéé pedig különösen kelendő lenne, amennyiben hajlandó választ adni benne olyan kérdésekre, amelyek sok embert izgatnak – írták.

– Elárulja, ki volt a rasszista a királyi családban? Valós információkat fog közzétenni? Ez kell ahhoz, hogy a könyv működjön – tette hozzá Matt, a Mirror beszámolója szerint.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések