A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kijevi "Obolon" labdarúgói csoportos idézést kaptak a katonai regisztrációs és besorozási irodába


Az ukrán Premier League-ben szereplő Obolon Kijev labdarúgói idézést kaptak a TCC-től. Erről a "TaToTake" című műsor házigazdája, Mihail Szpivakovszkij számolt be.

"Most az ukrán labdarúgók fő üdülőhelye Bukovel. Ha Bukovelbe mész, nehéz lenne úgy végig menni a városon, hogy ne találkozz egy focistával. Néhányan még síelnek is. Valójában ez nagyon is ellentétes azzal, ami a héten történt az Obolon játékosokkal. Információink szerint az Obolon 25 főre szóló csoportos idézést kapott"

- mondta az újságíró.

Az "Obolon" újonc az ukrán Premier League-ben, és 16 forduló után a 13. helyet foglalja el az ország bajnokságának táblázatán (14 ponttal).

Emlékeztetünk, a védelmi minisztérium közölte, hogy minden esetben felveszik a megfelelő számú embert a hadseregben - önként vagy kényszerítve. Zelenszkij a legutóbbi sajtótjékoztatón 500 000 emberről beszélt akiket be akarnak sorozni. Továbbá a külföldre menekült hadköteles férfiakat is össze akarják szedni. 

Ukrajnában már a 667. napja tart a háború.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések