A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A DK visszautasította Vona Gábor felkérését, Gyurcsány nem ül le vitázni


Eljön a vita ideje, de azt a kormány vezetője és az ellenzék vezetője között kell majd lefolytatni – reagálta Barkóczi Balázs, a DK szóvivője Vona Gábor felkérésére, aki a héten vitára hívta Gyurcsány Ferenc pártelnököt.


A Második Reformkor nevű új párt elnöke szerint a vitát indokolttá teszi, hogy ő és Gyurcsány az a két pártelnök ma Magyarországon, akik a legkevesebb dologban értenek egyet. Vona szerint Gyurcsánnyal közel húsz éve kerülgetik egymást.

A jelek szerint ez a kerülgetés még folytatódni fog egy darabig, ugyanis a DK szóvivője úgy látja: az a kérdés, hogy ennek a kormánynak az irányításával tovább folyik-e az ország tönkretétele. Ezért ha valamiről, akkor csak erről érdemes vitatkozni.

„Ha Vona Gábor pártja a jelenlegi kormányt támogatja, akkor nem érdemes vele vitázni, hiszen ez esetben Orbán Viktor az igazi vitapartner. Ha a 2RK az Orbán-kormány leváltásáért dolgozik, akkor el kell hárítsuk a kezdeményezést, ahogy eddig se folytattunk nyilvános vitát az ellenzék egyetlen szereplőjével sem. ​​Aki meg esetleg középen szeretne lenni, az a jelenlegi helyzetben végeredményben a kormánnyal van” – írja a DK-oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések