A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A CNN szerint nem garantált, hogy Ukrajna életképes nemzet marad


Mivel a baloldali médiától tudjuk, hogy aki nem hisz Ukrajna végső győzelmében, és abban, hogy Vlagyivosztok holnaptól már ukrán falu lesz, az putyinista orosz kém, ezért kijelenthető, hogy a CNN-t bizony megvette Moszkva. Az amerikai hírportál ugyanis meglehetősen keserű képet festett a háborús helyzetről.

A tényleges uniós tagsághoz véget kell vetni a háborúnak, mégpedig úgy, hogy Ukrajna életképes nemzet maradjon. Jelenleg egyik sem garantált – írja a CNN. Az amerikai lap szerint nem “bölcs lépés” arról beszélni, mennyire rosszul megy egy konfliktus, mert az a morál és a támogatás csökkenését eredményezheti. A lap durván kritizálja az amerikai kongresszust. Mint írják, az amerikai kongresszus egyes részeinek értetlensége lélegzetelállító.

Egy kongresszusi képviselő a héten azt javasolta, hogy Ukrajna nevezzen meg egy véges összeget és egy konkrét, egyszerű célt. Megdöbbentő, hogy két évtized alatt két, dollármilliárdokba kerülő amerikai háború után a kongresszusi emlékezet ilyen rövid, és a felfogóképesség ilyen korlátozott

– írja a CNN, hozzátéve, hogy Kijev számára most az lenne a leghasznosabb szalagcím, hogy milyen kimondhatatlanul sivár a frontvonal számukra. A lap szerint Zelenszkijnek igazán “pocsék hete volt”. Az ukrán elnök az uniós csatlakozási tárgyalások szimbolikus győzelmével kürtölte tele a sajtót, és arról beszélt: “történelmet azok írnak, akik nem fáradnak bele a szabadságért folytatott harcba”. A tényleges uniós tagsághoz azonban véget kell vetni a háborúnak, mégpedig úgy, hogy Ukrajna életképes nemzet maradjon. A lap szerint jelenleg egyik sem garantált.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések