A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij közölte: Ukrajna az EU tagja lesz


„A holnapi nap fontos lesz. Történelmi jelentőségű következtetést várunk az Európai Uniótól – jelentést az Európai Bizottság ajánlásainak ukrajnai végrehajtásáról. Már most előkészítjük a következő lépéseinket a jelentés után” – mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedd esti videóbeszédében.

Ukrajna az EU tagja lesz. És ehhez elsősorban az államunk átalakításával fogunk eljutni – egy olyan belső átalakítással, amely abszolút a népünk érdekeit szolgálja

– fogalmazott, hozzátéve, hogy Ukrajna már hosszú utat tett meg az Európai Unióhoz való közeledésben, és országunk teljes mértékben tudatában van annak, hogy az Európai Unió tagjává válás a közösségben már tagsággal rendelkező országok politikai döntése.


„A mai nap főként a találkozók napja. Nemrég fejeztem be egy találkozót a hírszerzéssel. Szűk körű megbeszélés volt, nagyon kényes kérdésekről volt szó, a népünk védelméről. A részle

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések