A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij az NBC News-on: "Putyin egy kib@szott terrorista

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette, hogy az ukránok nem hajlandóak szabadságukat átadni a "kib@szott terroristának, Vlagyimir Putyinnak".

Ezt Zelenszkij az NBC News amerikai tévécsatorna "Meet the Press" című műsorának adásában mondta.

"A beszélgetés fináléja előtt szeretném megkérdezni: mi hajtja önöket? Nem érzi magát legyőzöttnek?" - Kérdezte az újságíró az elnököt.

Nagyon sok erőm van. De még ha erősnek is érezzük magunkat, és sok energiánk van, ez nem jelenti azt, hogy egész életünkben harcolni akarunk, mert nagy az ára, a háború a legjobbakat veszi el tőlünk, a legjobb hősöket, a legjobb férfiakat, nőket és gyerekeket

- felelte Zelenszkij.

Majd hozzátette:

"De mi nem vagyunk készek arra, hogy a szabadságunkat odaadjuk annak a kib@szott terroristának, Putyinnak. Ezért állunk háborúban".

Korábban Volodimir Zelenszkij azt mondta, hogy Vlagyimir Putyin nem fogja túlélni a háborút, "meg fog halni". Zelenszkij emellett Putyint "Hitler után az antiszemitizmus második királyának" nevezte.

Megjegyzendő, hogy az ukrán elnök kijelentése előtt a Kreml vezetője Volodimir Zelenszkij nemzetiségét kommentálva "a zsidó nép szégyenének" nevezte. Ez Putyinnak a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon tartott beszéde során történt, amikor az orosz elnököt arra kérték, hogy reagáljon az ukrajnai eseményekre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések