A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Veszélyben a királyi karácsony, Károly királytól függ most minden


Kate és Vilmos herceg visszautasítaná, hogy Károly királlyal töltsék a karácsonyt, ha ő ezt a felzaklató döntést hozná


A királyi rajongók számára a karácsonyi nap lehetőséget jelent arra, hogy láthassák a királyi családot a templomba sétálni a befektetési ékszereikben és különleges ruháikban, bár gyakran ez az egyetlen része a karácsonyi szünetnek, amikor a királyi családot nyilvánosan láthatják. Az ünnepi időszakot jellemzően privátban töltik Sandringhamben, a walesi herceg és hercegné pedig az elmúlt hat évben a királyi családdal töltötte a karácsonyt – írta a womanandhome.com.

A BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond azonban megsúgta, hogy Vilmos herceg és Kate idén visszautasíthatja ezt, ha Károly király meghívja Sussex hercegét és hercegnéját.

Jennie az OK! című lapnak nyilatkozva őszintén kifejtette, hogy ha Harry herceg és Meghan meghívást kapnak, az nagyon felzaklatná a leendő királyt és királynét. Azt is felvetette, hogy nem valószínű, hogy őfelsége megtalálná a módját annak, hogy meghívja a Sussexeket anélkül, hogy gondot okozna.

„Nem tudom elképzelni, hogyan tudná Károly meghívni Harryt és Meghant anélkül, hogy komoly bajt okozna. Ez felzaklatná Vilmost és Kate-et, akik vélhetően nem vennének részt így az ünnepségen" – állította a bennfentes.

Annak ellenére, hogy a hírek szerint Harry herceg, Meghan, Archie herceg és Lilibet hercegnő-féle brit karácsony lesz, Jennie kijelentette: „Nem hiszem, hogy meghívják őket karácsonyra".

A királyi szakértő szerint úgy tűnik, hogy Károly király inkább harmóniára akar törekedni idősebb fiával, Vilmos herceggel és Kate-tel, mintsem hogy bármilyen konfliktust kockáztasson.

Hogy mindez igaznak bizonyul-e, az még kiderül, hiszen a király egyik barátja nemrég azt állította a The Sunday Timesnak, hogy Károly soha nem fogja nem meghívni a fiát egy családi összejövetelre, mert ő nem ilyen.

Hogy Harry herceg és Meghan kapnak-e karácsonyi vagy szilveszteri meghívót vagy sem, még nem tudni, és talán soha nem is erősítik meg. Akárhogy is, sok rajongó valószínűleg nagyon örülne, ha a nem túl távoli jövőben egyszer a Sussex család újra együtt ünnepelne a királyi családdal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések