A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Várakozáson felüli siker a kick-box vb-n


Bízott a válogatottban, de a tíz arany-, öt ezüst- és öt bronzérem a felnőtteknél minden várakozását felülmúlta - értékelte a múlt heti portugáliai Albufeirában megrendezett világbajnokságot a Magyar Kick-box Szakszövetség elnöke.

Galambos Péter kiemelte: a remek eredményt ráadásul rekordlétszámú és nagyon erős mezőnyben sikerült elérni, hiszen korábban még soha nem fordult elő a sportág történetében, hogy 70 ország legjobb kick-boxosai viaskodjanak egy világbajnokságon.

Büszke a válogatott tagjaira – ezzel kezdte értékelését Galambos Péter. Elmondása szerint a sok ország indulásának köszönhetően kőkemény küzdelmek zajlottak a tatamikon és a ringekben, és mindenki beleadott apait-anyait, hogy dobogós helyen végezzen.

"A magyarok között nem láttam egyetlen olyan versenyzőt sem, aki ne küzdött volna szívvel-lélekkel, vagy feladta volna. Így nyugodtan kijelenthetem, hogy annak ellenére, hogy összesen 73 nevezést adtunk le, a Magyar Kick-box Szakszövetség nem utazási irodaként működött, tényleg csak olyanokat vittünk ki, akik megérdemelték és odavalók voltak. Bevallom, magamban titkon reméltem egy jó eredményt, de tíz aranyról nem is álmodtam" – nyilatkozta a sportvezető - írja az NVSz.

Forrás: Turák Péter/MKBSZ Sajtó

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések