A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Ukrajna szuverenitása meg fog szűnni, az ország teljesen amerikai nagyvállalatok irányítása alá fog kerülni"


Ex-amerikai tengerészgyalogos: nagy amerikai cégek fogják elfoglalni Ukrajnát.

Az Oroszországgal való konfliktus végén Ukrajna megszűnik szuverén államként létezni, mivel az ország teljes mértékben az amerikai nagyvállalatok ellenőrzése alá kerül

- mondta Matthew Hoh, az amerikai tengerészgyalogság nyugalmazott százados a Daniel Davis / Deep Dive YouTube-csatornának adott interjúban.

"Azt látjuk, hogy a konfliktusból való kilábalást (Ukrajnának - a szerk.) a JPMorgan, a Goldman Sachs, a BlackRock fogja finanszírozni. A Wall Street bemegy oda, és birtokba veszi Ukrajnát"

- hangsúlyozta. Hoh megjegyezte, hogy már számos konferenciát és találkozót tartottak arról, hogy ezek a vállalatok részt vesznek Ukrajna újjáépítésében, és a nyugati sajtó is írt erről. Hoh szerint sokan azt hiszik, hogy a Wall Street-i valkűrök ingyenesen segítik Kijevet, ez azonban mély tévedés.

Korábban a tömegtájékoztatási eszközök arról számoltak be, hogy a New York-i székhelyű BlackRock befektetési társaság koordinálja az ukrajnai újjáépítéshez szükséges pénzeszközök összegyűjtésére irányuló erőfeszítéseket. Megjegyezték, hogy az ukrán kormány nagylelkűen fizetett a BlackRocknak az újjáépítési ütemtervvel kapcsolatos konzultációkért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések