A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trump: Bidenen kifog a lépcső, két mondatot nem bír összerakni, beszélni se tud


Trump szerint saját elnöksége alatt nem volt krízishelyzet, míg Biden alatt „minden szörnyű”.

Donald Trump a Univision televíziónak adott interjújában ismét beszélt Orbán Viktorról, Magyarország miniszterelnökéről, az ukrajnai háborúról, valamint az izraeli-palesztin konfliktusról, a beszélgetést a Newsweek személzett. A cikk emlékeztetett rá, hogy Orbán Viktor korábban a liberalizmust vírusnak nevezte, amely szerinte lebontja a nemzeteket. Trump „nagy tiszteletnek örvendő”, „jó vezetőként” jellemezte Orbán Viktort.

Szóba került az is, hogy a CPAC idei európai konferenciáján azt mondta, hogy ha Trump lenne az elnök, nem lenne háború Ukrajnában és Európában. A volt amerikai elnök most igazat adott ezeknek a megjegyzéseknek, mondván, hogy a nemzetközi színtéren való jelenléte segített megakadályozni az Ukrajna és Oroszország, valamint Izrael és Gáza közötti erőszakot. 

„Mi dolgoztunk, és nem volt probléma, most viszont minden szörnyű, a világháború itt kopogtat az ajtónkon. Az Egyesült Államok jelenlegi vezetője inkompetens.

Nem bír lemenni a színpadról, nem találja a lépcsőt. Két mondatot nem bír összerakni, beszélni se tud”

– fogalmazott Trump.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések