A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Trump bejelentette: Tucker Carlson lehet az alelnököm


A jövő évi amerikai elnökválasztáson indulni szándékozó Donald Trump nem tartja kizártnak, hogy Tucker Carlson műsorvezető lehet az alelnöke.

A volt elnök szerint az ismert műsorvezető, Tucker Carlson jó alelnökjelölt lenne a 2024-es választásokon.Trump szerdán a "The Clay Travis & Buck Sexton Show" című műsor vendége volt.

- Ön feltenné Tucker Carlsont az alelnökjelölt-listájára?

- kérdezte Clay Travis.

- Hűha" - válaszolta a politikus. Mielőtt válaszolt volna, Donald Trump felidézte, hogyan beszélgetett Carlson és ő augusztusban az X platformon. Korábban a volt elnök visszautasította, hogy részt vegyen a Fox News egyik vitáján, amelyen a republikánus párt jelöltségére pályázó jelöltek csaptak össze.

- Először is, én csináltam először, nevezhetik "ellenprogramnak", de én nem fogom annak nevezni - mondta Trump. - És azt hiszem, tudják... megdöntöttünk minden rekordot a történelemben. Azt hiszem, több mint 300 millió embert ért el. Aznap este 207 millió fölött volt, majd egy-két napon belül elérte a 275 milliót' - büszkélkedett a politikus.

- Nagyon kedvelem Tuckert! Azt hiszem, igen!

- mondta, utalva a politikai együttműködés kérdésére. - Azt hiszem, igent mondanék, mert nagyszerű, józan esze van. Amikor azt mondják, hogy te konzervatív vagy én konzervatív vagyok, az nem azt jelenti, hogy konzervatívok vagyunk, hanem azt, hogy van józan eszünk. Mindketten biztonságos határokat akarunk, falat akarunk, mert a falak működnek" - mondta Trump, rámutatva arra, hogy ő és az előadó közös nézeteket vallanak a mexikói határon lévő falról.

- A számítógép, ami előtted van, egy hónapon belül teljesen elavult lesz, igaz? A világ legjobb felszerelései megvannak, de az egyetlen két dolog, ami évszázadok óta nem elavult, az a kerék és a fal. Egy kerék mindig is kerék marad, egy fal pedig mindig is fal marad" - tette hozzá az amerikai elnökjelölt.

Amerikai elnökválasztás

Az Egyesült Államokban jövő ősszel elnökválasztásra kerül sor. Ezeket előválasztások előzik meg a Republikánus Pártban. A jelöltség egyértelmű favoritja Donald Trump. A felmérések szerint a volt elnök továbbra is hatalmas előnnyel vezet a többi esélyessel szemben.

A múlt héten a rossz közvélemény-kutatási eredmények és pénzügyi problémák miatt Mike Pence, Trump kabinetjének volt alelnöke felfüggesztette választási kampányát.

A demokratákat viszont egyelőre Joe Biden képviseli majd. Az Egyesült Államokban hagyomány, hogy az újraválasztásra pályázó elnök ellen nem indítanak konkurenciát a pártjából, tehát nincs előválasztás.

Mint ismert, Carlson idén áprilisban távozott a Fox News csatornától, ahol a legnagyobb sztár volt. Carlson főműsoridőben sugárzott műsora, a 'Tucker Carlson Tonight' a legfontosabb korosztályban (25-54) a legnézettebb hírműsor volt, rendszeresen több mint 3 millió nézőt vonzott minden este. Miután elhagyta a csatornát az X-re (korábban Twitter) költözött át, ahol videóit több tízmillióan tekintik meg. Orbán Viktorral is készített interjút a híres műsorvezető, illetve többször járt hazánkban is,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések