A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teljes pánikban Harry és Meghan: mielőbb békülni akarnak a királyi családdal


Meghan azt mondta, nem hagyja magát így megalázni


Meghan Markle és Harry herceg állítólag ki akarnak békülni a királyi családdal a róluk szóló Family Guy epizód visszhangja után – írta meg a Life.

Sussex hercege és hercegnéje is feltűnt a sikeres rajzfilmszatíra, a Family Guy új évadában. Az október 22-én adásba került részben a főszereplő, Peter Griffin a haverjaival beszélgetve azon gondolkodik, hogyan tudná megszerezni a neki járó pénzt. Aztán egyszer csak eszébe jut, hogy azt teszi, amit Meghan és Harry, miután kiváltak brit királyi családból.

A jelenet aztán átvált, Harry és Meghan látható, amint egy medence partján üldögélnek. Megjelenik egy komornyik, és átad nekik egy csekket. Azt mondja Harrynek: „Uram, milliókat küldött önnek a Netflix, de senki se érti, miért." A herceg erre csak annyit mond: „Tedd a többihez!" Ekkor Meghan telefonján megszólal az emlékeztető, mire felszólítja Harryt, hogy élesítse a százezreket érő szponzorált Instagram-posztot a Del Taco számára.

A jelenet a hercegi pár Netflixszel kötött több millió fontos szerződésén gúnyolódik, valamint arra utal, hogy mióta kilépek a királyi család kötelékéből Harry és felesége tulajdonképpen csak influenszerkedésből élnek.

Az Express azt írja, hogy az epizód utáni kegyetlen támadás, ami a párra zúdult, világossá tette, hogy Amerikában is ellenük fordultak, Meghan pedig ezt képtelen elviselni. Egy forrás a lapnak így nyilatkozott: Meghan azt mondta, nem hagyja magát így megalázni, és kétségbeesetten keresi a megoldást. Pánikban vannak mindketten. Azt mondta Harrynek, valószínűleg már csak egy út van előttük: félretenni a büszkeségüket és bocsánatot kérni a herceg családjától.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések