A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szexuális zaklatással vádoláják az Aerosmith énekesét


„Lenyomta a nyelvét a torkomon az engedélyem nélkül”


Az Aerosmith énekesét, Steven Tylert egy újabb nő vádolta meg - írja az elle.hu.

Hatalmas a botrány az Aerosmith énekese, Steven Tyler körül. A világsztárt már a második nő vádolja meg szexuális zaklatással. Az első ügyet az énekes tagadta, ám a mostani új információkról egyelőre nem nyilatkozott. Egy egykori gyerekmodell, Jeanne Bellino számolt be a történetéről.

Egy telefonfülkéhez szorította

Jeanne Bellino állítja, hogy amikor 17 éves volt, az Aerosmith sztárja egy telefonfülkéhez szorította, és szexuális tevékenységet imitált rajta, amit több bandatársa végignézett. Az eset állítólag 1975-ben történt, a nő most New Yorkban nyújtott be keresetet az üggyel kapcsolatban. A korábbi gyeremodell állításai szerint az énekes kétszer is erőszakosan viselkedett vele, és azon az alkalmon, amikor az énekes a telefonfülkéhez szorította, akkor lenyomta a nyelvét a torkán, fogdosta a mellét és a fenekét, valamint a kezét a nemi szervére tette. A nő hozzátette, hogy érezte, hogy Steven Tylernek merevedése volt, és csak nagy nehézségeken árán sikerült kiszabadítania magát.

Tyler zenekartársai nézték, nevettek, és nem tettek semmit – olvasható a periratban.

Egy másik nő már tavaly megvádolta

Julia Holcomb 2022-ben állt elő a történetével, miszerint Steven Tyler 1974-ben többször bántalmazta szexuálisan egy hotelszobában. A nő akkor még csak 16 éves volt. Julia elmondása szerint a világsztárnak sikerült meggyőznie az édesanyját, hogy legyen a lány gyámja, ami lehetővé tette számára, hogy utazgassanak bármiféle probléma nélkül, valamint büntetőjogi felelősségre vonás nélkül, és szexuális kapcsolatot létesíthessenek. A világhírű zenész Julia Holcomb állításait tagadta, elmondása szerint mindketten akarták a szexuális kapcsolatot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések