A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szexuális erőszakkal vádolja Axl Rose-t, a Guns N' Roses énekesét egy nő

Egy volt Penthouse-modell, Sheila Kennedy állítása szerint Axl Rose, a Guns N' Roses énekese 1989 májusában egy szállodában szexuálisan bántalmazta, derült ki egy, a New York-i legfelsőbb bíróságon szerdán benyújtott keresetből.

A Washington Post beszámolója szerint a keresetben az áll: az akkor 26 éves nő egy éjszakai mulatóban találkozott az éppen karrierje csúcsán álló énekessel, aki utóbb meghívta a szállodai szobájába egy buliba, ahol rajtuk kívül jelen volt még többek közt David Andrew „Riki” Rachtman, az MTV egykori műsorvezetője, és egy meg nem nevezett modell.

Amikor felértek a szobába, Rose előbb kokainnal és alkohollal kínálta Kennedyt, majd később a falhoz szorította és megcsókolta. A kereset szerint a nő ekkor még „nyitott volt arra, hogy lefeküdjön vele, ha a dolgok úgy alakulnak, és ha továbbra is vonzónak találják egymást”. Ekkor azonban Rose állítólag arra kérte Rachtmant, hogy ürítse ki a lakosztályt, így végül egyedül marad Kennedyvel és a második modellel.

Mindhárman bementek a hálószobába, ahol Kennedy állítása szerint kényelmetlenül érezte magát, amikor Rose „fájdalmasnak tűnő módon” kezdett szexelni a másik modellel, és úgy tűnt, hogy csoportos szexre bátorítja őket. Kennedy átment a másik szobába, miközben hallotta, hogy Rose veszekszik a meg nem nevezett nővel. Végül az énekes átviharzott hozzá, megragadta és a földre lökte, majd a hajánál fogva átvonszolta a hálószobájába, az ágyra dobta, a kezeit egy harisnyával a háta mögé kötötte, és megerőszakolta.

A nő a kereset alapján azt állítja, hogy az aktusba nem egyezett bele, és amíg az zajlott, végig azt érezte, hogy le van győzve.

„Rose meg sem próbálta megkérdezni, vagy ellenőrizni, hogy Kennedy beleegyezik-e az aktusba” – áll a keresetben.

„Úgy bánt vele, mint egy kizárólag szexuális örömszerzésre szolgáló tárggyal.”

Ann Olivarius, Kennedy ügyvédje az mondta: „Arra számítunk, hogy Sheila Kennedy döntése, hogy benyújtja ezt a keresetet, fordulópont lesz a zeneipar számára. Beszámolója sajnos túlságosan is jellemző az erőszak és a szexuális visszaélés kultúrájára, amely évtizedek óta látható. Reméljük, Sheila bátorsága segít más áldozatoknak is, hogy megtalálják a hangjukat.”

Alan S. Gutman, Axl Rose ügyvédje szerdán az üggyel kapcsolatban nyilatkozatot adott közre, amelyben azt állítja, hogy „ez az eset soha nem történt meg”. Az ügyvéd állítása szerint „Mr. Rose nem emlékszik arra, hogy valaha is találkozott volna a felperessel, vagy beszélt volna vele, és a mai nap előtt soha nem hallott ezekről a kitalált állításokról.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések