A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szerelmes volt belé a kollégája, Attila kegyetlenül megfojtotta és kifosztotta - videó


Életfogytiglani börtönt kapott az a 35 éves budapesti férfi, aki meggyilkolta munkatársát, hogy megszerezze milliós örökségét. P. Attila korábban is ölt, így a bíróság ítélete szerint nem szabadulhat élve a börtönből - írta a Blikk.


P. Attila 17 évesen ölt először, 2006-ban egy idős, káptalanfai férfit ölt meg, hogy megszerezze az értékeit. 2008-ban tíz év börtönt kapott, amikor szabadult, akkor ismerkedett meg későbbi áldozatával, V. Istvánnal, akivel egy helyen dolgozott.  A férfi vesztét az okozta, hogy 

eldicsekedett azzal, hogy 4 millió forintot örökölt, ezt akarta megszerezni P. Attila. 

Azt is tudni, hogy az áldozat meleg volt, és szerelmes lett későbbi gyilkosába, aki találkozót beszélt meg a férfival, majd elcsalta egy XXII. kerületi gyárépület mögötti kivilágítatlan területre, ahol rátámadt és addig szorította a nyakát egy nadrágszíjjal, amíg az eszméletét nem vesztette.

Ezután magához vette a mobiltelefonját, a nála lévő laptopját és a készpénzét, majd

a testét a közeli Duna partra húzta és belegurította a folyóba. 

A halálát fulladás okozta. V. István eltűnésével kapcsolatban az édesapja tett bejelentést a rendőrségen 2022. január 5-én. Az eljárás során meghallgatták a gyilkost, aki bevallotta, hogy ő bántalmazta a férfit és megmutatta azt is, hogy hol rejtette el a testet.

Tegnap a Fővárosi Törvényszék ítéletet hozott, amely szerint a férfit életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték, amelyből feltételesen sem szabadulhat. Tehát az egyelőre nem jogerős döntés szerint a férfi élve már nem jön a rácsok mögül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések