A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soros homoszexuális kisfiának nem tetszik a gyermekvédelmi törvény sem


Tálcán kínálják Sorosék az EU-nak a családi alapítványukon keresztül, hogy mit is tehetnek hazánk ellen.

Alex Soros állhat a gyermekvédelmi törvény ellen külföldről érkező támadások mögött – írta meg a Magyar Nemzet. A lap felelevenítette, hogy Alex Soros 2021. június 29-én Twitteren megosztotta a családi alapítványuk, az Open Society bejegyzését, melyben a gyermekvédelmi törvényt kritizálta a szervezet. 

Az írásban annak lehetőségeit vázolták, hogy az Európai Unió mit tehet hazánk ellen ebben az ügyben.

Pár hónappal később újfent a hazai gyermekvédelemmel foglalkozott: 2021. december 3-án ugyancsak a Twitteren megosztott egy Independent-cikket, mely a Population Matters nevű szervezet egyik, „Welcome to Gilead” megnevezésű projektjéről szólt. Ez a megnevezés utalás A szolgálólány meséje című sorozatban bemutatott disztópikus Gileád Köztársaságra.

A projekt azzal foglalkozott, hogy a gyermekvállalást ösztönző kormányzati politikák mennyiben befolyásolják (negatívan) a reproduktív jogokat.

Alex Soros a hivatkozott cikkből azt emelte ki, hogy

bizonyos rezsimek a nők testét nacionalista, gazdasági és patriarchális érdekek szolgálatába állítják. 

A cikkben pedig Magyarországnak külön fejezetet szenteltek, melyben azzal támadtak minket, hogy „antiszemita uszítás folyt Soros György személye ellen”. A szervezet több védnöke is nyíltan állást foglalt az oldalon a többgyermekes családmodell ellen egyébként.

Alex Soros több vezető európai politikussal is tárgyalt, akik a tárgyalás után nyíltan kritizálták a gyermekvédelmi törvényt, valamint a gyermekvédelmi népszavazást. A Magyar Nemzet példának Mark Rutte esetét hozta fel, akivel egy müncheni biztonságpolitikai konferencián találkozott Soros Jr., majd később Rutte azt nyilatkozta a gyermekvédelmi törvényről, hogy 

„a törvény nemcsak ellentétes az uniós értékekkel, de Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és le kell térdelnie”, 

valamint, hogy hazánknak nincs keresnivalója az Európai Unióban.

Sokatmondó tény a Magyar Nemzet szerint, hogy Vera Jourová uniós biztos 2014 és 2019 között közel húsz alkalommal találkozott Soros-szervezetek különféle képviselőivel, 2017-ben pedig a Twitterre is felkerült egy fotó, ahol Jourová Soros Györggyel és Alex Sorossal látható.


Aztán a cseh biztos elment az Európai Parlamentbe és élesen bírálta a magyarországi gyermekvédelmi törvényt.

A Magyar Nemzet felelevenítette, hogy Alex Soros Pedro Sánchezzel, Spanyolország szocialista miniszterelnökével is jó viszonyt ápol. Spanyolországban 2021. július elején bevezették az úgynevezett transztörvényt. A törvény lehetővé tette, hogy mindenki maga választhassa meg a nemét.

Így az is lehetségessé vált, hogy a személyi igazolványokban ne csak a nevet, de a nemet is át lehessen íratni bemondás szerint, ahhoz még orvosi igazolásra sincs szükség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések