A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Somogyi megüzente: "A Prostisrácokat törölték, felkészülnek a Megafonos csírák"


A szélsőliberális "humorista" - miközben retteg a szólásszabadságért - annak örül, hogy cenzúrázta a Facebook a Pestisrácok.hu-t.

Somogyi András a homoszexuális Kajdi Csabát utánozva hányja az epét hétről-hétre. Sejpítve mocskolja a magyarságot, Orbán Viktort, a Fideszt és a jobboldali polgárokat.

Legújabb videójában a Pestisrácok.hu kiiktatásáról beszél:

Nagyon nagy a baj! A Pestisrácok YouTube-csatornája után a Facebook-oldaluk is törlésre került - visítja a baloldali bohóc.

Követelem, hogy a törlés napja legyen nemzeti gyásznap

- poénkodott Somogyi.

Szerinte a fideszesek most őrjöngenek és gyászolnak. 

Somogyi arról beszél, hogy a "PESTIPROSTIK" közpénzből fizetett tevékenysége csak karaktergyilkosságból, hírhamisításból, mások megszégyenítéséből, pedofíliából és rasszimusból állt.

"Kíváló ügynökök voltak, kár értük, felkészülnek a Megafonos-csírák!" 

- mondta a videójában, mutatjuk:

Törölték a fidesz szócsövét, Novák Katyi dubajozhat-felhőkarcoló épülhet a Hősök terénél❗| Somogyi András |

Törölték a fidesz szócsövét, Novák Katyi dubajozhat-felhőkarcoló épülhet a Hősök terénél❗| Somogyi András | Találkozzunk Tatabányán, Siófokon, Jászberényben, Baján, Vácon, Egerben, Cegléden, Miskolcon, Komlón, Szegeden, Dunaföldváron, Szentesen, Tapolcán, Érden, Budapesten További helyszínek és jegyek kommentben olvashatók!

Posted by Somogyi András on Monday, November 27, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések