A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schobert Norbi: Nem hiszek a Holdra szállásban


Schobert Norbert a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsornak volt a vendége, ahol kifejtette, miért nem hisz az Apollo 11 1969-es küldetésében, ami szerinte akkora hülyeség, mint a kalóriaszámlálás.

- Gondolj bele! Kilőttek egy rakétát. Megcélozták vele a Holdat, ment föl az űrbe ezerrel. Honnan tudták a csillagászok, hogy a Holdnak mekkora a gravitációs ereje? Nem tudták - kezdte a műsorban elméletét Norbi, miközben Hajdú Péter jelezte neki, hogy szerinte nem lehet megkérdőjelezni a Holdra szállást.

- Persze, ott voltak. És amikor leszálltak, és vették Neil Armstrongot, akkor egy külső kamera már ott volt. Tehát valaki már előtte a Holdra lépett, aki fölvette, mikor kiszállt az űrhajóból. Meg lobogott a zászló, mikor nincs a Holdnak légköre. Mi lobogtatta? Az űrszél? Vagy a ventilátor? És azóta miért nem volt senki a Holdon? Én nem hiszek a Holdra szállásban - mondta a fitneszguru.

A műsorban a történelmi esemény videófelvételét is megtekintették, amit nézve Norbi többek között azt is felvettette, hogy nem érti, hogyan közvetíthették a történteket élőben, és hogyan vették fel a Hold felszínéről az űrhajó távozását.

- Logikus, hogy sok mindent nem hiszek el, ami tényként le vannak írva a tankönyvben. De mindenkinek szíve joga, mit hisz el. De nem vagyok laposföldhívő, és azt sem hiszem el, hogy mérgeznek minket - jelentette ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések