A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Retteg a börtönben a kegyetlen gyermekgyilkos, attól fél, megölik


Lányai lemészárlása miatt élete végéig rács mögött lehet, olvasható a Ripost.hu-n megjelent cikkben. 

Sértettségből és haragból gyilkolt az a férfi, aki minden bűntudat nélkül egy baltával rátámadt épp nála alvó lányaira, Tímeára és Júliára. A 14 és 16 éves gyermek azonnal meghalt. A gyilkos tettére azért vetemedett, mert a válás után csak kéthetente láthatta őket, és így akart bosszút állni exfeleségén. A mészárlás után az apa Aszódról Acsádra vezetett, ahol vonat elé vetette magát, öngyilkos akart lenni. Túlélte, és azóta azt állítja, nem emlékszik semmire.

Az elhunyt lányokra csak később találtak rá. Eltűntként keresték őket, amikor is a szomszédoknak furcsa lett a lakásból terjengő szag, ahol a testek voltak.

Kezdtem érezni, hogy valami fura szag van, és én azt hittem először, hogy valami kismadár berepült, és ott a hullája. Úgyhogy kerestem, mert éreztem hogy olyan szag van

– nyilatkozta az egyik szomszéd a Tényeknek.

A gyilkosnak a szakértők szerint azóta sincs lelkiismeret-furdalása, nem ismerték fel rajta a megbánás és a bűntudat jeleit. Az orvosi vélemények arra is kitérnek, hogy a férfi emlékezetkiesése csak hazugság lehet. Mindenre emlékezhet.

Nem támasztották alá, hogy neki, olyan organikus, szervi, idegrendszeri sérülése lenne, amely azt indokolná, hogy kiesne az emlékezete.

– közölte a tárgyalás során egy szakértő. Azt is elmondták, hogy az egész mészárlás azért történt, mert ő nem érezte magát jól abban a helyzetben, az egész csak róla szólt, nem vett mást figyelembe.

A gyilkos most attól fél, megölik a börtönben, miután az aljas indokból elkövetett kettős gyilkosságáért élete végéig rács mögött lehet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések