A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Priscilla Presley elmondta, miért nem házasodott újra Elvis után


Elvis Presley halálakor Priscilla még csak 32 éves volt


Priscilla Presley, akit örök szerelme, Elvis Presley feleségeként ismert meg a világ, elárulta, hogy soha nem vágyott újra házasságra a legendás énekes halála után. A 78 éves színésznő egy Las Vegas-i kérdezz-felelek rendezvényen osztotta meg gondolatait, hangsúlyozva, hogy senki sem érhet Elvis közelébe – számolt be a Sassy.

„Hogy őszinte legyek, soha nem akartam újra férjhez menni. Soha nem is vágytam rá. Soha senki nem tudott volna felérni hozzá” – vallotta be Priscilla, akinek az Elvis iránti hűsége mindig is meghatározta életét.

Bár Priscilla nem erősítette meg a pletykát, hogy megígérte, nem házasodik újra, amíg Elvis él, elmondta, hogy Elvis szíve megszakadt volna, ha őt valaki más mellett látja.

„Egyszerűen nem hiszem, hogy ezt el tudta volna viselni” – tette hozzá.

Priscilla továbbá beszélt arról, hogy miért nem született több közös gyerekük. Elvis úgy érezte, hogy a korábbi elfoglaltságai miatt nem tudott eléggé jelen lenni Lisa Marie életében, amikor az kicsi volt – írták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések