A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őrjöngő afrikai férfi Pécs utcáin (Videó)

A Magyar Jelen információi alapján igencsak furcsa és veszélyes jelenséget tapasztalhatnak a pécsiek, erről számolunk be az alábbiakban.

Azt állítják, egy afrikai férfi (kameruni), aki a siklósi focicsapatban játszik, és pszichiátriai kezelés alatt is áll, több alkalommal kötött bele ártatlan járókelőkbe Pécsett.

A Facebookon azt írják a helyiek is, hogy van gond vele, az elmúlt napokban történt az eset,

hogy egy helyi férfi egyik este lement a dohányboltba cigiért, közben telefonált, de egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy közel két méter magas férfi megkísérelte berúgni a dohánybolt üvegét, miután ez nem sikerült, rátámadt az arra járó pécsi lakosra, ütötte és rúgta, szerencsére sikerült megfelelően megvédeni magát.

De úgy hírlik, előtte egy órával egy nőt akart kirángatni a kocsijából. A kameruni férfit előállította a rendőrség, de pár óra múlva már újra szabad volt, és tovább folytathatja garázda viselkedését. A helyiek bíznak benne, hogy nem lesz nagyobb gond, esetleg tragédia, ha mondjuk kés is lesz nála…

Videók a közveszélyes kameruni férfiról:Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések