A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyilvánosságra hozták a titkosszolgálatok jelentését a migráció és a terrorizmus összefüggéseiről


Nyilvánosságra hozták a titkosszolgálatok jelentését a migráció és a terrorizmus összefüggéseiről. Világosan látszik, micsoda kockázatot jelent Európa biztonságára a felelőtlen brüsszeli migrációs politika – közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Mostantól nyilvános a titkosszolgálatok jelentése a migráció és a terrorizmus összefüggéseiről. Világosan látszik, micsoda kockázatot jelent Európa biztonságára a felelőtlen brüsszeli migrációs politika - írta legújabb bejegyzésében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 

Kocsis arról is írt,

  • a szerb-magyar határon már jelen vannak az ismert terrorszervezetek, mint az ISIS, Al-Kaida, Hamász
  • egyre több európai célpontú terrorcselekményre vonatkozó információ keletkezik a térségből
  • a tálibok is jelen vannak a Vajdaságban, sok embercsempész rokoni kapcsolatban áll afganisztáni tálib kormányzati vezetőkkel, illetve a hozzájuk köthető Haqqani terrorcsoport tagjaiva
  • a tálib titkosszolgálat közvetlen irányítása alá helyezte az afgán embercsempészek tevékenységét
  • rendszeressé váltak az erőszakos cselekmények és a fegyverhasználat a határon

Minden eszközzel fel kell lépni a terrorizmus ellen! Az Uniónak támogatnia kell a magyar határvédelmet! Új migrációs politika kell Brüsszelben! –  zárta Fidesz frakcióvezetője. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések