A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nettó 400 ezres fizetéssel toboroznak dolgozókat az épülő csengeri börtönbe


Akár havi nettó 400 ezer forintot is kereshetnek a körletfelügyelők a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Csengeren épülő új börtönben, írja az Index. Makula György, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a jelentkezőknek minimum szakmunkás végzettséggel kell rendelkezniük.

Az álláshirdetés szerint a körletfelügyelő alapilletménye 2024-től bruttó 589 ezer forint lesz, emellé bruttó 200 ezer forint értékben jár cafetéria. Ehhez jön még az évi 96 ezer forintos ruházati illetmény, a bruttó 38 ezres albérleti hozzájárulás, illetve az útiköltség-térítés.

A tervek szerint az 1500 fős börtön 2024 őszére épülhet fel, de már toborozzák a személyzetet. Az új börtön működtetéséhez 700 emberre lesz szükség. Négy osztállyal indult a leendő börtönőrök képzése, a jelentkezők a 14 hetes képzés alatt végig teljes bért kapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések