A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megindult a hajsza Maddie meggyilkolásának döntőbizonyítéka után


A rendőrség már pontosan tudja, mit kell keresni, olvasható a borsonline.hu-n.


A kedves kis Madeleine McCann esete már 2007 óta nem hagyja nyugodni a világot. A kislány ugyanis ekkor tűnt el rejtélyes körülmények között a nyaralóból. A család éppen Portugáliában volt nyaralni: az apa és az anya a szállodában hagyta a kis Maddie-t és a testvéreit, majd elmentek a barátaikkal vacsorázni. Mire hazaértek, a hároméves kislánynak csak hűlt helyét találták. Mivel semmi nyomot nem találtak azóta sem, ez a történelem egyik legrejtélyesebb gyerekrablása.

Sokáig elképzelésünk sem volt, mi történhetett a kis Maddie-vel, mostanra azonban a rendőrségnek már van egy sztorija, csak éppen bizonyítani nem tudta semmivel. Feltételezésük szerint a német bűnöző, Christian Brueckner rabolhatta el és gyilkolhatta meg a kislányt. Ezt abból feltételezték, hogy Christian Brueckner abban az időszakban a portugál nyaralóövezetben garázdálkodott: lopott, betört otthonokba, gyerekeket, fiatalokat és nyugdíjasokat erőszakolt. A rendőrök úgy sejtik, Maddie-ékhez is betört, megtetszett neki a kislány, és elrabolta. Feltételezések szerint később meg is gyilkolta.

A rendőrség már azt is tudja, mit kell keresni, hogy rá lehessen bizonyítani Christian Bruecknerre a vádat. Információik szerint ugyanis Brueckner minden áldozatáról csinált néhány fotót, hogy - mintegy trófeákat begyűjtve - örökre emlékezzen „diadalmaira”. Feltételezések szerint ezeket a fotókat egy adathordozón tárolta. Ha ez így van, akkor a kis Maddie-ről is kellett képeket készítenie, mielőtt megölte, a nyomozók pedig most mindent tűvé tesznek, hogy megtalálják.

Az is kiderült, hogy amikor néhány hónappal ezelőtt a tavat kutatták át ismét, akkor nem a kislány holttestét keresték, hanem ezt az adathordozót, de egyenlőre nem találták meg – írja a Mirror.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések