A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghalt egy nő Taylor Swift riói koncertjén


Százak ájultak el


Óriási volt a hőség, a 23 éves nőnek megállít a szíve, nem tudták újraéleszteni.

Meghalt egy fiatal nő Taylor Swift riói koncertjén péntek este, körülbelül ezer ember pedig elájult a hőségtől, írja a Blikk. Az énekesnő jelenleg Eras turnéja keretében járja a világot, Rio de Janeiro-i koncertjének helyszínén azonban óriási hőség uralkodott, ráadásul nem lehetett sem vizet, sem bármi egyéb folyadékot bevinni.

Bár a beszámolók szerint az énekesnő egyszer megállította a koncertet, hogy a rajongók vizet kapjak, a hőérzet a 60 fokot is elérhette, miközben 42 fokot mutattak a mérések. A tűzoltóság nem hivatalos adatai szerint legalább ezer ember ájult el a koncert közben. Egy 23 éves rajongónak még a koncert előtt leállt a szíve, és már nem tudták újraéleszteni.

Taylor Swift a koncert után egy kézzel írt levelet osztott meg Instagram-történetében, amelyben megerősítette a tragédia hírét. „Nem tudom elhinni, hogy ezeket a szavakat írom most, de összetört szívvel mondom, hogy ma este elvesztettünk egy rajongót a koncert előtt. Nem tudom elmondani, mennyire lesújtott ez engem” – írta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések