A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megan Fox bevallotta egy interjúban, hogy bántalmazó kapcsolatokban is része volt


A színésznő arra akarja biztatni rajongóit, hogy merjenek beszélni a traumákról


Megan Fox megosztotta őszinte gondolatait az Good Morning America című műsorban a korábbi kapcsolatairól és a trauma kezeléséről. A Transformers színésznője elárulta, hogy életében több bántalmazó kapcsolatban is része volt, beleértve fizikálisan és pszichológiailag is bántalmazó kapcsolatokat – számolt be a Sassy.

Habár nem nevezte meg konkrétan az embereket, akikre utalt, korábbi kapcsolatai között szerepel Brian Austin Green, Shia LeBeouf és David Gallagher – emlékeztetett a portál.

A beszélgetés során Fox azt is elmondta, hogy olyan emberekkel is volt kapcsolatban, akiket a nyilvánosság nem ismer, és hangsúlyozta, hogy ezt a részét életének senki sem ismerte korábban. A beszélgetés során a téma a traumára és az öngyógyításra is terelődött, és Fox hangsúlyozta, hogy a versgyűjteménye, a Pretty Boys Are Poisonous nem egy memoár vagy leleplezés, hanem inkább egy művészi kifejezés.

Az interjúban Megan Fox elmondta, hogy a versgyűjtemény néhány darabját kihagyta, hogy ne kössék össze a személyes életének pontjaival.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések