A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Marion Maréchal: ez fehérellenes rasszizmus, ami egy polgárháború kezdetének a jele


A francia Reconquest nevú párt politikusa, Jean-Marie Le Pen unokája elítéli a fiatal Thomas Drôme-i meggyilkolása mögött meghúzódó „fehérellenes rasszizmust”.

Mint ismert, Franciaországban a múlt hétvégén ismét vérfürdőt rendeztek a migránsok. Megöltek egy fiatalt, és 17 másikat megkéseltek.

 A Drôme megyei Crépolban a fiatal Thomas meggyilkolását követően Marion Maréchal Apolline de Malherbe műsorában bírálta a politikai osztály által tanúsított határozottság hiányát. Szerinte az eset mögött "etnikai háború" és "a polgárháború kezdetei" húzódtak meg.

A Reconquête alelnöke megdöbbenését fejezte ki a "kis fehér emberek" elleni támadások megismétlődése miatt, amelyeket "a lakótelepi fiatalok" követnek el, "akiknek a legtöbbje nyilvánvalóan nagyon rossz ismerőse a rendőrségnek". Majd rámutatott a "fehérellenes rasszizmus" visszatérő problémájára Franciaországban.

Marion Maréchal azzal zárta beszédét, hogy azt javasolta, hogy "hagyjuk abba a Franciaországot gyűlölő emberek százezreinek importálását a földünkre", "növeljük a börtönhelyek számát".


Felháborít a rekuperációs per, amelyet minden alkalommal kapunk, és amelyet szégyenteljesnek tartok - de nem fogok hallgatni - mondta, majd hozzátette: 

a megfélemlítési kísérletek ellenére továbbra is fel fogom emelni a hangomat. A baloldal, a kormány és egyes újságírók első reakciója az, hogy elmagyarázzák, hogy nem szabad rekurálni, nem szabad beszélni róla. De én beszélni fogok róla.

Gérald Darmanin belügyminiszternek 24 órába telt, hogy felébredjen Thomas halálára" - mondja a Reconquête listavezetője a közelgő európai választásokra. A párizsi pályaudvaron elgázolt macska esetére gyorsabban reagált" -mondta.

Az "iszlamofób támadások" ebben az országban nevetségesek. Ha megnézzük a regionális napisajtót, minden héten vannak támadások kis fehér emberek, kis franciák ellen, amelyeket külföldi származású emberek követnek el. Ebben az országban minden nap történnek rablások. Ha minden támadásra érzelmes szavakat kellene találnom, a közösségi hálóim sajtószemle lenne - tette hozzá.

A probléma ma az országunkban az, hogy a fehérellenes rasszizmus szabad kezet kap, mert a kormány azt mondja, hogy nem létezik. A bűnözőknek szabad terep, mert az állam már nem vállalja az önbíráskodó szerepét. Tudják, hogy a büntetőjogi válasz gúnyos lesz, hogy későn jön, és hogy ha el is ítélik őket, csak néhány év múlva szabadulnak, mert szabadlábra helyezik őket. Ebben a szörnyű csapdában vagyunk.

- magyarázta Maréchal.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések