A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kőkeményen megbünteti a YouTube azokat, akik nem akarnak fizetni

Vagy engedélyezzük a reklámokat, vagy fizetünk. Más opció nincs.

Ha valaki a YouTube nézése közben reklámblokkolót használ, akkor előbb-utóbb egy olyan üzenetbe ütközik, amely szerint a videólejátszást a YouTube blokkolja, egészen addig, amíg a felhasználó nem engedélyezi a hirdetéseket, vagy ki nem kapcsolja a hirdetésblokkoló alkalmazást. Ez az üzenet egy felszólítást is tartalmaz, hogy a felhasználó engedélyezze a hirdetéseket, vagy próbálja ki a YouTube Premiumot.

Korábban már pedzegették, hogy letiltják a videókat azoknak, akik adblockert használnak, bár akkor a YouTube kommunikációs igazgatója még elkente a nyilatkozatot azzal, hogy ez egy "globális kísérlet". Most azonban egyre több, reklámblokkolót használó felhasználót zárt ki a rendszeréből.

Christopher Lawton kijelentette, hogy a reklámblokkolók használata sérti a platform szolgáltatási feltételeit, így ez a trend a jövőben, ha lehet, még erősödni is fog egészen addig, amikor már csak a Premium szolgáltatásra előfizetők tudnak majd YouTube-videókat nézni

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések