A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiskorú mostohatestvérét molesztálta hónapokon át egy férfi


A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a kilenc év fegyházbüntetés helybenhagyását indítványozta annak a vádlottnak a büntetőügyében, aki kiskorú rokona sérelmére szexuális erőszakot követett el – olvasható a Baranya vármegyei hírportál oldalán.

 A 24 éves somogyi férfi 2022. januárjától édesapjával, annak élettársával és annak három kiskorú lányával élt közös háztartásban – áll a közleményben.

A kétszobás ingatlan egyik szobájában az apa és élettársa lakott, míg a másik szobát a vádlott és a lányok közösen használták. 

A vádlott a közösen lakhatásra használt szobában az egyik kislányt 2022. áprilisától mintegy két hónapon át éjszakánként rendszeresen szexuálisan molesztálta

 – írták.

A Kaposvári Törvényszék a szeptemberben hozott ítéletével a vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt kilenc év fegyházbüntetésre ítélte. A ítélet ellen a védelem felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyására tett indítványt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések