A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kilencévnyi börtönbüntetést kért az ügyész Dani Alvesre


Az ügyész kilencévnyi börtönbüntetést kért Dani Alvesre, a 126-szoros brazil válogatott labdarúgóra, aki január óta őrizetben van nemi erőszak gyanújával.

A kilenc év börtönön túl további tízévnyi próbaidőre bocsátást is kért az ügyész, továbbá 150 000 eurónyi kártérítést a sértett számára – számoltak be a csütörtöki fejleményről a spanyol lapok, többek között a Mundo Deportivo.

Mint írtuk, Dani Alvest januárban vették őrizetbe, miután egy fiatal nő azzal vádolta meg, hogy tavaly decemberben egy barcelonai szórakozóhelyen zaklatta őt.

Alves védői csapata szerette volna elérni, hogy a labdarúgó szabadlábon védekezhessen, de a kérést harmadszor is elutasították.

A 40 éves futballista kitartóan tagadja a vádat, arra építvén a védekezést, hogy a szexuális együttlét közös akarattal történt, ám a spanyol lapok emlékeztetnek: a vizsgálat során Alves négyszer is megváltoztatta a vallomását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések