A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: Kamilla királyné mentette meg Vilmos és Katalin házasságát


A királyné szerint egy elfoglalt herceggel csak így lehet tartós kapcsolatot fenntartani


A walesi hercegi pár, Katalin és Vilmos már több, mint tíz éve élnek boldog házasságban, és három közös gyereket nevelnek: Györgyöt, Saroltát és Lajost. Annak ellenére, hogy a kapcsolatuk ma már szilárdnak és kiegyensúlyozottnak tűnik, a kezdeti időkben nem voltak mindig egy hullámhosszon, és egyszer egy kis időre még külön is váltak. Nem sokkal később azonban kibékültek, és azóta is kitartanak egymás mellett. A királyi szerző, Robert Lacey szerint a pár boldogulása érdekében a királyné, Kamilla is előállt egy jó tanáccsal – számolt be a Bors.

Lacey, aki több kötetet is kiadott már a királyi család életével és történetével kapcsolatban, Testvérharc című könyvében írta meg, mit javasolt Kamilla Katalinnak, amelynek segítségével elérheti, hogy a kapcsolata Vilmossal jól működjön. Mindezt állítólag akkor mondta el neki, amikor a későbbi walesi hercegi pár még egyetemre járt.

Kamilla elárulta Katalinnak, mi a titka annak, ha ki akar tartani egy elfoglalt herceg mellett: igazítsa az időbeosztását – nos, lényegében az egész életét – az övéhez – állította a királyi szerző.

A diploma megszerzését követően Vilmost rögtön elárasztották a hercegi teendői, mialatt Katalin – Lacey szavaival élve – a pálya szélére szorult, és lehetetlennek tűnt számára az, hogy igazodjon a herceg életéhez, a királyi szerző vélekedése szerint, előállt egy másik tervvel. Katalin ezután önálló karrierbe kezdett, amelynek Lacey szerint az volt a célja, hogy megfogja Vilmost herceget – írták.

– Semmilyen tekintetben sem segítette volna Miss Middletont az, ha a legkisebb mértékben is rászorulónak tűnik: és természetesen fennállt az a lehetőség is, hogy a végén elhagyják – idézte Robert Lacey-t beszámolójában a Mirror.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések