A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ki kellett menekíteni a színésznőt, annyira megvadultak a rajongók

A biztonságiak gyorsan közbeléptek, és sokkolóval hadonásztak

Rendőröket kellett kihívni a Chelsea Hotelhez, miután rajongók követték a Pókember-filmek gyönyörű színésznőjét – írta meg a hirado.hu.

Marisa Tomei rajongói bedurvultak a Danny and the Deep Blue Sea című darab bemutatója után. Bennfentes források szerint a rajongók kifejezetten agresszívan viselkedtek, amit a biztonsági őrök sokkolóval próbáltak visszatartani. A helyzet olyannyira tarthatatlan volt, hogy végül a rendőrséget is ki kellett hívni.

„A feszültség a tetőfokára hágott, amikor Marisa Tomei éjfél körül elhagyta a helyszínt. Tomei nem állt meg fotózkodni a rajongókkal, ezért egy nagyobb csoport követni kezdte a színésznőt, miközben válogatás nélkül szidalmazták. A biztonságiak gyorsan közbeléptek, és sokkolóval hadonásztak. A tömeg a rendőrség kiérkezésekor feloszlott.”


A rendezvény szervezői a kiérkező rendőröket meginvitálták egy italra a legendás szállodába, de udvariasan visszautasították a meghívást.

A partin olyan hírességek vettek részt, mint Dakota Johnson, Marc Jacobs, Mark Ruffalo, Patti LuPone, Natasha Lyonne, Michael Cera, Zawe Ashton, Ben Stiller, John Waters, Ethan Coen, Stephanie Hsu, Dan Stevens és Sam Rockwell.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések