A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Kétszer majdnem meghaltam” – David Beckham megmentette egy fiatal lány életét


A szeretett és az önzetlen segítség csodákra képes. Ezt bizonyította be mindenkinek a sztárfocista


Egyetlen találkozás képes volt egy fiatal lány egész életét megváltoztatni. Sophie May kétéves kora óta élte félelemben az életét, mert bármelyik pillanatban megfulladhatott – írta meg a Ripost.

A nottinghamshire-i fiatal lány olyan súlyos asztmától szenved, hogy egyszer az orvosok kómába kellett helyezniük, és mesterségesen lélegeztették.

A legrosszabb az egészben, hogy az orvosok értetlenül álltak Sophie esete előtt. A betegség végül odáig fajult, hogy megfosztotta a lányt a járás, és még az önálló étkezés szabadságától is. 17 éves korára az egykoron aktív és boldog tinédzser mély depresszióba zuhant, egészen a nagy napig… Sophie úgy érezte, hogy fiatal kora ellenére egy lefelé tartó spirálba került, már a feladással és a halállal is megbékélt volna, amikor megváltozott az élete egy híres focistának köszönhetően.

A When You Wish Upon A Star nevű jótékonysági szervezetnek köszönhetően találkozhatott a betegeskedő tinédzser a bálványával és egyben nagy szerelmével, David Beckhammel.

„Én lettem a lány, aki találkozott David Beckhammal, és az összes barátom nagyon féltékeny volt. A vele töltött idő adta meg a hajlandóságot, hogy tovább küzdjek" – mesélte Sophie, aki a következőképp folytatta: „Tényleg úgy gondolom, hogy ez mentette meg az életemet. Mentálisan és fizikailag is annyira boldoggá tett, hogy rájöttem, élni akarok."



A találkozás előtt voltak bonyodalmak, ugyanis a lány kerekesszéke összetört a repülőtéren. De Beckham nem habozott, és egy vadonatújat küldött a szállodájába. Ráadásul az Egyesült Királyságban egy olyan injekciót kaphatott, ami radikálisan javított az egészségügyi állapotán. A mára már 34 éves Sophie segítség nélkül képes járni, férjhez ment, és kétgyermekes édesanya lett. Ráadásul a mai napig azt vallja, hogy fejlődésének nagy részét annak köszönheti, hogy találkozhatott futballhősével, David Beckhammal – írja a The Sun.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések