A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két színész megsérült - félbeszakadt a Nemzeti Színház előadása


Péntek este tette közzé a Nemzeti Színház közösségi oldalán, hogy baleset miatt félbeszakadt az egyik előadásuk. A teátrum későbbre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.

Péntek este tette közzé Facebook-oldalán a Nemzeti Színház a hírt, miszerint félbehagyni kényszerültek a Rómeó és Júlia előadását egy baleset miatt.

Vidnyánszky Attila, a színház igazgatója most megtörte a csendet.

"Ezúton tájékoztatjuk nézőinket és a sajtó munkatársait, hogy a pénteki Rómeó és Júlia című előadásunk Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesete miatt a második felvonás alatt félbeszakadt" - írta a pénteti Rómeó és Júlia című előadáson történt balesetről szóló közleményében a színházigazgató.

Vidnyánszky közleményéből az is kiderült, a rövid időn belül kiérkezett mentősök a két művészt a helyszínen szakszerű ellátásban részesítették, majd kórházba szállították, akik a körülményekhez képest jól vannak.

Mint írja, a baleset körülményeinek vizsgálata folyamatban van.

"A két kiváló színművészünknek, kollégánknak mielőbbi gyógyulást kívánunk és várjuk vissza őket a színházba. A repertoárban elkerülhetetlenül bekövetkező változásokról folyamatosan tájékoztatjuk kedves nézőinket" - zárta sorait a Nemzeti Színház igazgatója.


Baleset miatt félbeszakadt a mai Rómeó és Júlia előadásunk. További tájékoztatást a későbbiekben adunk❗️

Posted by Nemzeti Színház on Friday, November 10, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések