A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ilyen bizarr szabályok szerint nevelte közös gyerekeit Angelina Jolie és Brad Pitt


Ha apa hív, akkor anya hallgat, és tilos rákeresni a világhírű szülők nevére az interneten


Mint arról az rtl.hu is részletesen beszámolt, egy most nyilvánosságra került 2020-as Instagram-bejegyzésben „világklasszis seggfejnek, borzalmas emberi lénynek” nevezte apját, Brad Pittet egyik örökbefogadott fia, a most 19 éves Pax. Azt állította, hogy kisebb gyermekei félelemben éltek a színész mellett. Brad Pitt a maga módján reagált a hírekre – írja az RTL.

A sajtó figyelme ezután ismét az egykori sztárpár, Brad Pitt és Angelina Jolie felé fordult, családi életük jellegzetességeit boncolgatva. A Sun most arról írt, hogy a 2019-ben elvált házaspár válásuk után milyen szigorú szabályokat szabott három közös és három örökbefogadott gyerekük számára. A 15 éves Knox, ikertesója, Vivienne és a 17 éves Shiloh feltehetőleg máig kénytelen betartani az alábbi szabályokat, míg a Kambodzsából örökbefogadott, idén 22 éves Maddox, a 19 éves Pax és a 18 éves Zahara már ezek nélkül élhetik életüket.

Szigorúan ellenőrzött közösségi oldalak

Erre a feladatra külön kiberbiztonsági csapatot bérelt Jolie és Pitt. Jolie egy interjúban arról beszélt, hogy szerencsére az ő fiatalkorában nem voltak közösségi oldalak, máskülönben alaposan dokumentálva lett volna, hányszor keveredett zűrös ügyekbe. Jolie olyannyira nem híve a közösségi médiának, hogy Instagram-oldala is csak nemrég lett.

Csak az otthoni tanulás

Pitt és Jolie gyerekeit nem iratták be sem állami, sem magániskolába. A színésznő ugyanis nem elégedett az oktatási rendszerrel, szerinte ugyanis kevés hasznos dolgot tanítanak az iskolában. Ehelyett magántanárokat fogadtak, gyerekeiket többek között nyelvtanárok, zenetanárok okították, és a testnevelés – futball, gördeszka és önvédelem – sem maradt ki.

Ha apa hív, akkor anya hallgat

A válás során a bíróság úgy döntött, hogy Brad Pitt bármikor felhívhatja gyerekeit telefonon, és ilyen alkalmakkor Angelina Jolie nem zavarhatja őket, nem szólhat bele, hogy mikor és miről beszélgetnek vagy váltanak üzenetet.

Mindenkitől jár a közös időtöltés

A válásuk után Jolie egy évig nem vállalt semmilyen munkát. Ez idő alatt rendszeresen együtt töltött meghatározott időt külön-külön mind a hat gyerekével, ezt előre megszabott időbeosztás szerint meg is követelte tőlük.

Tilos apára és anyára ráguglizni

Jolie és Pitt a fentieken túl azt is megszabta, hogy mikre nem kereshetnek rá a gyerekek az interneten. Erről Pitt beszélt korábban egy német lapnak, elárulva, hogy egyrészt a pletykalapok ki vannak tiltva az életükből, másrészt a gyerekek nem írhatják be a Google keresőjébe szüleik nevét, hogy ne olvassanak semmiféle hírt, ami családjukkal kapcsolatosan megjelenik a lapokban. Angelina Jolie, Brad Pitt – ezek a nevek le lettek tiltva szoftveresen a gyerekek számítógépein.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések