A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hugh Jackman elképesztő összeget fizet a feleségének, hogy hallgasson a titkairól a válás után


Fél, hogy kényes dolgok látnak napvilágot vele kapcsolatban


27 év után döntött a válás mellett Hugh Jackman és a felesége, Deborra-Lee Furness. A hírek szerint azonban a színész hajlandó megválni a százmillió dolláros vagyona nagy részétől, cserébe a feleségének hallgatnia kell a kapcsolatukról és a titkokról.

Alá kell írnia egy megállapodást

Deborának a pénzért alá kell írnia egy titoktartási megállapodást, hogy megvédje a házasságuk intim részleteit. Egy bennfentes állítja, hogy a színésznek rengeteg titka van, amik nagyon kínos helyzetbe hozhatják, ezért nem érdeklik az anyagiak, bármit képes megadni a feleségének.

Úgy tűnik, hogy Jackman elsődleges motivációja ebben a válási egyezségben az, hogy megőrizze magánéletét és megvédje hírnevét – magyarázta az informátor.

Mindenki meglepődött azon, hogy válnak


Hugh Jackman és a felesége Hollywood álompárjának számított évtizedek óta, ezért mindenkit meglepett, amikor bejelentették, hogy a válás mellett döntöttek. Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a szakításhoz, és lehet ez így is marad, ha Debora aláírja a titoktartási szerződést. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 1995-ben ismerkedett meg. Két közös gyerekük van, a 23 éves Oscar, valamint Ava, aki 18 éves.

Áldottak voltunk, hogy majdnem három évtizedet tölthettünk együtt férjként és feleségként egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most változik, úgy döntöttünk, különválunk, hogy folytassuk az egyéni fejlődésünket. A családunk volt és lesz mindig is a legfőbb prioritásunk. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet – írták a közös közleményükben a válás bejelentésekor.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések