A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harry herceg és Meghan a környezetvédelemről beszél, de magánrepülőgéppel jár koncertre


Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t képmutatónak bélyegezték, miután többedmagukkal egy olajmilliárdos tulajdonában lévő üzemanyagfaló magánrepülőgépen utaztak Katy Perry koncertjére – számolt be az Origo.


Harry herceg ominózus tette azért kavart ekkora vihart, mert a férfi egyébként rengeteg előadást tart a környezet védelmének fontosságáról. A hercegi pár Kaliforniából utazott a Las Vegas-i koncertre (és vissza) egy, a Michael Herd olajipari örökös társtulajdonában lévő, Gulfstream repülőgépen Cameron Diaz, Benji Madden és Zoe Saldana színésznő társaságában – írták.

Ez a repülőgép óránként körülbelül két tonna szén-dioxidot bocsát ki a levegőbe – tette hozzá a portál.

Angela Levin királyi szakértő így nyilatkozott az eset kapcsán a The Sun-nak: „Harry herceg alapította a Travalyst nevű nonprofit jótékonysági szervezetet, amely a fenntarthatóságot igyekszik katalizálni az idegenforgalmi ágazaton belül. Ennek része a környezetszennyező magánrepülőgépek használatának visszaszorítása is. Mivel a herceg magatartása nincs összhangban azzal, amit hirdet, és aminek a mecénása, ezért sürgősen el kellene őt távolítani a szervezet éléről.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések