A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gelencsér Ferike: "A kormány tagad és hazudik"

A körülöttük kialakult titkolózás célja, hogy a választópolgár minél kevesebbet tudjon.

„Az akkumulátorgyár egy szörnyeteg, a teremtője pedig a hazugság kultúrája. Egy gazdasági pótcselekvés, azért mert képtelen hazahozni a kormány az EU-s forrásokat, de valamivel pörgetni akarja a gazdaságot.

Az akkumulátorgyárak idegenek ettől az országtól, idegenek a gazdaságunktól, és idegenek a nemzet céljaitól is. A körülöttük kialakult titkolózás célja, hogy a választópolgár minél kevesebbet tudjon.

Éppen ezért a kormányoldal semmilyen felelősséget nem vállal az utóbbi évek halálesettel, súlyos megbetegedésekkel, szivárgásokkal és környezetszennyezésekkel kapcsolatos esetei miatt. A kormány tagad és hazudik.

Kirúgják a vízügyi szakembereket, hogy sose derüljön ki a gyárak vízmérgező valósága! Köz nélküli közmeghallgatásokat tartanak, hogy a polgárok ne tájékozódhassanak! Gátolják a népszavazásokat, mert félnek, hogy az emberek a elutasítják a hazugságon alapuló szörnyszülött monstrumokat! 

Nekünk az a feladatunk, hogy az ország minden pontján kimondjuk az igazságot. Nem akarunk akkusivatag lenni, a magyaroknak pedig joga van eldönteni, hogy akarnak-e akkumulátorgyárakat a városukba vagy sem!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések