A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidesz: Az a Jobbik beszél a migrációról, amelynek elnöke támogatja a migrációs paktumot


Az a Jobbik beszél a migrációról, melynek elnöke támogatja a migrációs paktumot – reagált a Fidesz a Jobbik-Konzervatívok párt szerdán bejelentett akciójára.


A nagyobbik kormánypárt közleményében úgy fogalmazott, a Jobbik megszavazta az Európai Parlamentben, hogy illegális bevándorlókat lehessen szétosztani a tagállamok között, most lakosságcserével, és több százezer ázsiai migránsmunkás betelepítésével riogatja a magyar embereket pusztán politikai haszonszerzés céljából.

Azt írták, a Fidesz–KDNP azzal ért egyet, hogy a riogatás helyett minden áron meg kell védeni Magyarországot és a magyar embereket az illegális bevándorlástól, valamint az ezzel járó terrorveszélytől.

Magyarországra sem dolgozni nem jöhetnek be illegális migránsok, sem pedig azért, hogy áthaladjanak az országon – hangsúlyozták.

Külföldről érkező, ideiglenesen az országban tartózkodó vendégmunkásokat pedig csak szigorú szabályok mellett lehet alkalmazni és csak azokra az álláshelyekre lehet behozni, amelyeket a magyarok nem tudnak betölteni – olvasható a Fidesz közleményében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések