A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt egy magyar influenszer, akinek már tavaly is volt összetűzése a jarddal


A 24 éves Kiss József Viktort a rendőrök jelenleg is keresik. A legtöbben Bish Bharbie-ként vagy Kiss Liliként ismerik a transznemű magyar youtubert.


A magát transzneműként aposztrofáló, a fiatalokat mentális állapotukban befolyásoló lény nem először kerül a rendőrség látókörébe, hiszen tavaly januárjában elfogatóparancsot adtak ki ellene. Na mit gondoltok miért? Hát kábítószer birtoklása miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kiss József Viktor ügyében. A transznemű magyar youtubert sokan Bish Bharbie-ként vagy Kiss Liliként ismerik, bár az elmúlt időszakban egyáltalán nem tölt fel tartalmakat az oldalára.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi 2023. november 2-án 20 óra 30 perc körül egy XII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott – írja a police.hu.

A rendőrök jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kiss József Viktor tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések