Hirdessen itt

Elon Musk Oroszországba utazik


Az Oroszországban megrendezésre kerülő AI Journey nemzetközi mesterséges intelligencia-konferencia szervezőbizottsága meghívta Elon Musk amerikai üzletembert, hogy tartson előadást a moszkvai rendezvényen.

“A mesterséges intelligenciáról szóló AI Journey nemzetközi konferencia szervezőbizottsága meghívja Elon Musk vállalkozót, Sam Altman volt OpenAI-vezérigazgatót és Greg Brockman, az OpenAI társalapítóját, hogy előadóként vegyenek részt az eseményen, osszák meg nézeteiket a mesterséges intelligencia jövőjéről és az új Grok neurális hálózattal kapcsolatos lehetséges meglátásaikat, valamint beszéljenek a ChatGPT – a technológiai világban szenzációvá vált neurális hálózat – létrehozásáról” – olvasható a közleményben.

A konferenciát november 22. és 24. között rendezik meg Moszkvában. A mesterséges intelligencia területén elért fejlett fejlesztésekkel, azok szerepével az új tudományos felfedezésekben, az üzleti és társadalmi fejlődésben, valamint a fiatalok körében történő népszerűsítésben foglalkozik majd. A konferencia vendégeihez és közönségéhez Indiából, Kínából, Brazíliából, Malajziából, Indonéziából, Dél-Afrikából, Malajziából, Brazíliából és más országokból érkező tekintélyes nemzetközi előadók szólalnak fel.

Az EU Reporter a hét elején számolt be Musk lehetséges megjelenéséről az AI Journey elnevezésű, a mesterséges intelligenciáról szóló, Oroszországban megrendezett nemzetközi konferencián.

Akkor a rendezvény szervezőbizottsága cáfolta ezt az információt, rámutatva, hogy a Tesla és a SpaceX, valamint az X közösségi hálózat tulajdonosának részvételét nem tervezték, de ha akarja, a szervezők szívesen látják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések