Hirdessen itt

Elegük lett az íreknek a bevándorlásból - zavargások Dublinban (Videók)


Mint ismert, ma délután egy migráns késsel támadt a kisiskolásokra. A rendőrség szerint nem utal semmi jel a terrortámadásra.

Dublinban az utcára vonultak a feldühödött írek és összecsaptak a rendőrökkel.

Írország fővárosban ma egy algériai migráns késsel esett neki a kisgyerekeknek. Egy 5 éves kislány kritikus állapotban van jelenleg, egy 6 éves fiú súlyos sérüléseket szenvedett a késes ámokfutótól. Csak a járőkelők beavatkozásának köszönhető, hogy nem sikerült több gyereket megtámadnia...

Az egyik szemtanű a következőket mondta:

„Észrevettem egy férfit, aki szúró mozdulattal az út túloldalán üvöltözött. Láttam, hogy ott voltak a srácok, lerángatták a támadót a gyerekekről. Több gyerek volt ott. Véget ért a tanítás és jöttek ki az épületből. Azt mondanám, négy, öt és hat év közöttiek voltak. Nem idősebbek...”

Megszólalt az ír Sinn Fein elnöke. Mary Lou McDonald is. azt mondta, hogy a közösséget "megdöbbentette és elborzasztotta" a Parnell téren lévő iskola előtt történt késelés. Ez a Képmutató rohadék! Egész politikai pályafutása során a nyitott határokkal történő bevándorlás mellett kampányolt!


Ez már sok volt az íreknek, egyből spontán tiltakozásba kezdtek és a korményukat valamint a rendőrséget okolják a incidens miatt.

A közösségi médiában egyre  több videó kezdett el terjedni a ma esti megmozdulásról.

Íme


Az ír polgároknak elege lett, akiket a média és a politikusok évek óta "szélsőjobboldalinak" bélyegeznek, mivel aggodalmukat fejezték ki az át nem vizsgált migránsok tömeges beáramlása miatt, akiket a területükre dobnak... ismét bebizonyosodott, hogy igazuk van, mivel egy algériai a mai nap folyamán késeléses támadásba kezdett, amelynek célpontjai kisgyermekek voltak...


Az írek dühe az illegális, ellenőrizetlen és válogatás nélküli bevándorlás ellen, amely a dublini iskolások elleni támadáshoz vezetett:

Dublinban már a hadsereget hívták az utcákra, mert kezd elszabadulni a pokol. Egyes hírek szerint migránsszállókat is felgyújtottak az írek...


Az írek érthető módon dühösek, és nagyon világos üzenetet küldenek a politikusoknak:


Reuters riporter Dublinban:

Nem túlzás azt állítani, hogy a rendőrség elvesztette az ellenőrzést Dublin központjában.


A jelentések szerint a Finglas bevándorlási központ lángokban áll, miközben az írek elszabadultak egy újabb importált terrortámadást követően, ami ma délután történt.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések